"500 KILO SMÖR!?!?!"
Så har årets julkalender börjat och jag måste säga att det ser mycket lovande ut. Efter snart 5 år av bottennapp efter bottennapp så verkar SVT äntligen hittat ett bra koncept där två av Svergies underbaraste komiker spelar i huvudrollerna. Våra älskade "Anders och Måns".

Jag höll på att sätta téet i halsen förra veckan när mamma medelande mig denna nyhet. "ANDERS OCH MÅNS?...For real!?" tänkte jag. "Hon måste skämta".
Men när mamma berättade vad julkalenderns "main-story" var så visste jag direkt att detta var ett verk av "A&M" att detta kunde inte bli något annat än succée.
De postar fel önskelista, nämligen INKÖPSLISTAN.


Tillsammas tittade jag och syster på första avsittet idag, och hej o hå vad vi skrattade. Finaste ögonblicket var när Måns förnöjt konstaterar att Anders kommer få 500 kilo smör i julklapp. Jag flinar fortfarande när jag tänker på det. Hah.


Det enda jag kan klaga på än så länge är den sterila IKEA inredningen med de vita väggarna, färgglada kuddarna och de kurvigt formade möblerna. Men det är ju en fråga om smak, inte kvalité.Förövrigt så gillar jag Anders blåa tröja med vita moln, detsamma gäller Sandras gula klänning.Så imorgonbitti ska jag titta på andra delen av julkalendern och sedan springa till bussen!

:D

Kommentarer
Postat av: Oscar R

Åh helvete.. XD Nästan så att jag ska titta jag med x)

2008-12-01 @ 22:04:45
URL: http://snuttegull.deviantart.com/
Postat av: Em

åh.. :) jag önskar jag var liten och intresserad XD hahah

2008-12-01 @ 22:42:36
URL: http://emmavestergaard.blogg.se/
Postat av: bitte

Hej vill tipsa dig om en super tävling som market2member har.Värva nån vän och vinn snygga priser.Jättelätt att vinnaHar en jättestor julklappssäck med massa vinster.Allt är gratis gå in härhttp://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=78d1bddb-e2da-4822-9b05-5a50360bc404

2008-12-02 @ 12:38:07
URL: http://blondiesliv.blogg.se/
Postat av: Sara

Jag såg Måns på en loppis i blentarp för något år sedan (han är.. längre(?) än vad man tror, hoho :D) Men Mysteriet på Greveholm = bästa julkalendern någonsin!

2008-12-03 @ 17:13:26
URL: http://argochsurochgladochdum.blogg.se/
Postat av: Ellen

Ha, jag älskar julkalendern! Dock är det nästan ingen annan i min närhet som tittar på den...haha. Precis som du skriver har det varit flera dåliga dom senaste åren, vilket är synd. Vad är december utan julkalendern liksom?

2008-12-11 @ 20:34:16
URL: http://ellerenellen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback