Äntligen lov. Äntligen får man göra ingenting.

Så blev det tillsist jullov och skoltrötta elever får äntligen en chans att andas igen och känna att "allt kanske löser sig i alla fall, efter några veckors vila". Så efter skolan träffades ett sådant litet gäng och bytte julklappar med varandra och önskade varandra en "God Jul" och plötsligt kändes allt inte så svårt och jobbigt.
Som de otåliga och nyfikna människor vi i Orsagänget är så kunde vi(inte jag iaf) inte låta bli att tjuvöppna några av julklapparna vi gav till varandra.

Den fina tekannan+koppar fick jag av min bror Oscar som jag blev mycket glad för! Blocket, pennan och den glittrande saxen fick jag av Gwen. Av Linnéa fick jag sötaste doftljusen som ser ut som små muffins! Tack, jätte fina saker alltihop! :)
 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Det var otroligt skönt att komma hem och veta att jag kan vara uppe så länge jag behagar idag för det är tillåtet att sova imorgon. För mig blir det dessutom den första sovmorgonen på nästan två veckor så jag ska sova tills jag är helt utsövd.

Så hela kvällen har jag unnat mig själv med att göra absolut ingenting. La mig och läste en stund, fotade lite, målade lite, tittade på diverse intervjuer med musiker eller bara satt och tittade in i väggen. Jag är riktigt nöjd med det lilla jag gjorde, det behövde inte vara så storslaget.

Imorgon blir det stort julstädande av hela huset. Nu ska det bli fint här!
 

Kommentarer
Postat av: Stefan

Såg att du var medlem på Blog.lovin och jag tänkte att vi kanske kunde hjälpa varandra genom att prenumerera på varandras bloggar. Jag har lagt till till dig nu och skulle uppskatta om du ville göra samma sak.omdigitalkameror.se

Stefan

2008-12-20 @ 13:18:37
Postat av: Lisa

Sötis!

Fina saker du fick, gillade ljusen mest och skrivboken var mycket fin!

2008-12-20 @ 18:22:54
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: michelle bogar

Det dära blocket vad ju himla gulligt! Dessutom så var det andra sakerna minst lika fina. Hoppas du har haft en fin dag, puss!

2008-12-21 @ 19:19:48
URL: http://kapten.blogg.se/
Postat av: Oscar R

Ha, men dricker man så mycket te som du gör så ska man ha en fin téservis också annars är något på tok! ;''D

2008-12-26 @ 02:01:38
URL: http://snuttegull.deviantart.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback