På jobbet hittar man konsertdatum till Annika. Och krossade kroppsdelar.

Det är andra dagen på jobbet och jag sitter i ett holk-liknande skrymsle(knappt 4x3 kvadratmeter) och min uppgift är att säljaliftkort till turister och infödingar som önskar att bryta sina armar och ben i Grönklitts nerförsbackar. Idag verkar dock de flesta insett vilken fara det innebär att ta på sig slalompjäxorna, sätta sig i liften och, i princip falla ner för en ministup så det är ganska lugnt på försäljarfronten. (Egentligen är det ganska ironiskt att just jag säljer liftkort uppe i ett av Svergies största "skid-och-slalom-center" då jag själv aldrig åker utför och inte är särskilt förtjust i det heller.  Heh.
Men  är det nog bäst om en som inte gillar skidor som står i kortluckan som kan sköta försäljningen objektivt och utan att frestats att stjäla liftkort för eget bruk, eller nått.  xD  ) 

Men då ingen köpt någonting av mig på ca 1 timme så började jag slösurfa runt lite på jobbets uppkoppling och av en ren slump så gick jag in på Hello Saferides hemsida för o se om den hade uppdaterats sedan jag var inne där sist. Jag klickar på "shows" och till min stora glädje får jag se flera flera flera turnedatum. Plötsligt sprider sig en varm känsla genom hela kroppen och dte enda jag kan tänka på är "Jag måste se henne live".


Visst, jag såg henne för några år sedan(Arvikafestivalen 2006), men då hade jag bara lyssnat på ca 5 av hennes låtar och stod där bland alla hoppande popflickor/pojkar och intalde mig själv att "det låter bra och det här är väl något man borde se, eller?"
Men nu är jag verkligen taggad för att se henne live och att få sjunga med i alla de smärsama, fina, sorgliga, elaka, finhåriga, brutala, omsorgsfulla, absurda, okonstlade verken hon har skrivit och skulpterat ihop tillsammans med sin gitarr(och hennes band såklart).

Jag hoppas att det kan bli nästa års koncertupplevelse! :D


Det har desssutom kommit en ny video med låten "X Telling Me About The Loss Of Something Dear, At Age 16". Inte världens snyggaste men jag tyckte den var lite gullig.

Kommentarer
Postat av: karin i bildtvåan

haha jätte gullig. Annika är verkligen något att hänga i granen.

2008-12-14 @ 14:46:08
Postat av: Johanna

Jasså, Grönklitt säger du?

Vad roligt att höra att du håller till uppe i mina hemtrakter, Orsa. Det hade jag ingen aning om.. :)

Jag gillar dina bilder svajnmycket! :D

2008-12-16 @ 22:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback