Mer Maria

Ännu mer av söta Maria!

Gult

Nu blommar mina favorit blommor, prästkragen.


Maria i guld

Det jag älskar med sommaren är de vackra, guldiga kvällarna som aldrig tar slut!
Denna kväll så kom Maria förbi och vi fotade lite tillsammans.

Sedan har jag ätit glass varenda dag nu hela veckan. Frossat i mig vaniljglass, hallonsorbet och Ben&Jerrys tills jag mått illa och helt utan samvete. Men det är rätt skönt att känna sig som 5 år igenom och bara äta glass för att det är gott och varmt :)Om hur saker ter sig egentligen


Jag tog en promenad med kameran...

....som slutade med 4 myggbet i nacken och trötta ögon.

Collab


Förra veckan så fick jag och Erik tillbaka framkallningen av ett av våra collab projekt där vi dubbelexponerade en analog färgfilm. Först fotade jag sedan fotade han på samma film. Blev riktigt nöjd!

Om man vill se fler collabfoton får man gå in på vår blogg:

:)

Jordgubbar och flax

Idag är det Midsommar och det enda jag vill göra är att sova. Jag har kommit in i någon sorts tråkig period där jag inte gör någonting, bara för att jag inte orkar. Tror det beror på vädret. Efter snart tre veckor konstant spöregn och 4-7 grader varm så känns det som vintern är tillbaka. Bleh :(
Men nu ska jag skärpa mig, lite kyla borde ju inte blåsa bort min inspiration!

Lite analogt

Framkallade förra veckan. Synd bara att skannern fixar ett fint blått/grönt streck över vissa foton, Måste skaffa en bättre sen.

Sommar


Tillbaka

Efter över en veckas tystnad så är jag tillbaka. Hela förra veckan så var jag en zoombie. Orkade knappt gå upp ur sängen.
Och så hade jag världens bästa student. Därav tystnaden.
Dessa foton är ifrån den enda dagen jag ens orkade fota(okej, fattar ni hur trött jag var? Annars brukar jag alltid ha lust att fota). Satte mig på ängen och drömde iväg om sommar, jordgubbar och bra hårdagar.

Men efter 12 timmars sömn inatt så är jag pigg och nu ska jag banne me skärpa mig.
Så det så!