///Mot Göteborg

Så var jag påväg med Linnéa ner till Göteborg. När jag startade datorn så upptäckte vi att det fanns trådlös uppkoppling på Swebus-busseeeeen(OH YEAH) så nu sitter vi här och ser på diverse youtubeklipp och surfar runt.

Morgonen startade inte sådär riktigt bra. Jag kom hem sent från Stockholm igår och hann precis packa, duscha och äta innan jag fick lov att gå och lägga mig, bussen till Gbg gick 06.30 x).
Jag ställde klockan på 04.50 för att hinna gå upp i tid, äta frukost och vara väl förberedd innan Linnéa skulle komma och hämta mig.
Sen så händer det som inte får hända. Jag försover mig. Första gången i mitt liv. Vaknar av att Linnéa ringer och undrar vart jag är någonstans.

 Men vi hann med bussen som tur var och nu så är vi påväg mot Stockholm, där vi ska byta buss till Jönköping(omväg?) och tittar ut mot evighetsängarna.

Tyvär var det ett ganska kasst väder I stockholm så jag fotade inte sådär vidare jätte mycket så det blir bara dessa foton på  Linnea(klasskamraten, inte Linnéa) som laddas upp.

Bara 8 timmar kvar på bussresan nu :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback