I'm in love with your cheeks

Detta har varit en bra dag. Först och främst så hände det i princip ingenting på jobbet så jag satt mest och skrev brev, ritade och drack té. Sedan så fotade jag lite, åkte hem, lagade mat åt familjen(försöker verkligen att bli bättre på att hjälpa till här hemma, dessutom måste jag blir ännu bättre på att laga god mat).
Sedan så har jag äntligen kommit igång igen med att skriva ordentligt. Inte enstaka meningar utan texter. Och just nu är det texter om musik. Jag har nämligen börjat recensera på Eriks och Emils musikblogg, och jag måste säga att just nu är det frukansvärt roligt. Ni vet när man blir så förvånad över att man faktiskt klarar av att pressa sig själv till att prestera.
Jag insåg inte förrän några dagar sedan att jag saknar allt man fick lov att skriva under skoltiden. Kanske inte just alla dessa onödiga uppsatser och läsloggar, utan de där arbeterna som man verkligen engagerade sig i. När man väl var klar med den 10 sidiga rapporten kände man sig både stolt och lättad.

Dessutom så har jag lyssnat på Bon Ivers "Blood Bank" hela dagen. Jag har lyssnat på låten ändå sen realse-dagen och älskat den sedan dess, men det var inte förrän någon dag sen jag förstod vilken underbar text låten har.

Then the snow started falling
We were stuck out in your car
You were rubbing both my hands
Chewing on a candy bar
you said ain't this just like the present
To be showing up like this
There's a moon waning crescent
we started to kiss

Jag Kan inte låta bli att flina till för att den är så fin. Plötsligt längtar jag efter tidiga December med tung snö och gråa träd.
Jag måste köpa Bon Ivers EP på vinyl innan jul.

Kommentarer
Postat av: Lotta

åh, var jobbar du någonstanns när du kan ta det så lugnt?

2009-10-08 @ 17:06:59
URL: http://enlitenlotta.blogg.se/
Postat av: Adam Petrini

Amanda! :)

2009-10-10 @ 01:15:32
URL: http://adampetrini.blogg.se/
Postat av: Rob2in

jag vet precis vad du menar med att skriva :D

fast jag tycker det är roligare att fördjupa sig i ett ämne och skriva en uppsats om det (senast skrev jag om sömn).

man för en så positiv känsla när man är klar, och dessutom så lär man sig så bra när man skriver om något man är intresserad av och inte bara läser om det.

2009-10-16 @ 10:15:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback