Sommar och analogt


Lämnde in en rulle igår på framkallning i från min student. Nu längtar jag nästan tillbaka till försommaren med klara, starka färger och maskrosor överallt!

Reflektion reflektion


Fika med Estetflickorna + Jonte inne i Mora idag. Drack en kopp té och pratade om sommarlovet som varit. Det är ju snart höst nu så förhoppningsvis blir det flera fina fika dagar.

Och det är inga texturer på fotona utan speglingar i från fönstret!

Om VinylIgår så provspelade jag mina nya vinylskivor som jag köpte sista dagen i Göteborg. Det blev fyra stycken:
Band of Horses-Cease to Begin
Burial-Untrue
Röyksopp-Junior
José Gonsalez-In Our Nature

Blev lite extra glad när det visade sig att José skivan var av genomskilning plast!

Imorgon åker jag in till körskolan och har en heldag med teori och körlektioner. Nu ska jag minsann ta det där körkortet.

Mer polaroid


Idag tog jag mig tid att skanna in lite polaroidfoton jag tagit under den senaste tiden. Efter jag skannat dom så åkte de direkt upp på väggen bland de andra fotona.

Mot Fiskarbo


Idag åker jag och min familj till vårat sommarställe utanför Falun och umgås i några dagar. Inget internet under några dagar så jag kommer tillbaka på Söndag kväll. Så vill man höra av sig får man ringa eller sms:a.  Jag ser verkligen framemot att få vara i Fiskarbo och ta det lugnt, fiska, måla, läsa och se massa bra film.

The Photo AlbumIdag så köpte jag ett fotoalbum så jag äntligen kunde sortera mina analogafoton och sätta in dom prydligt i ordning.

Back to normal

Igår kom Linnéa hem efter en månad i Göteborg och plötsligt kändes allt som det alltid varit igen. Hälsade på henne och tittade på en film, fotade och åt naturchips. Så fick jag ju dessutom lov att peta på hennes enorma hår. Hihi.
Imorgon börjar alla skolungdomar i skolan igen och för första gången på ca 12 år så kommer jag inte sätta mig i en skolbänk vid skolastarten. Känns en aning sorgligt, men skönt.

Way Out West Lördag

Vi köade i en timme för att få se Patrick och vi fick riktigt bra platser, näst längst fram! Konserten var bra, trots en överkaxig Patrick(som mitt i onserten skulle sminka sig, hihi). Vi såg Calexico, dansade fult till Vampire Weekend och Basement Jaxx, och vilade mest till resten av konserterna. Det enda tråkiga var att det började spöregna så alla blev trötta och kalla. Och jo, det hände en till tråkig sak. När vi köade utanför Annedalskyrkan till Peter Broderick så dog mitt batteri till kameran så det blev inte ett enda foto ifrån de tre vackraste konserterna under hela Way Out West.
Jag kan helt ärligt säga att jag tycker syndom er som inte gick till Annedalskyrkan och såg Peter Broderick, First Aid Kit och Final Fantasy, för de var det bästa under hela festivalen. Speciellt Final Fantasy. Jag ryser fortfarande när jag tänker tillbaka på Owen Pallets underbara konsert.

Men nu är Wow slut och jag kan bara säga att det har varit riktigt fint.


Way Out West Fredag

En riktigt fin dag med massa sol, glada människor och underbar musik. Bon Iver, Beirut, Band of Horses, Robyn, alla var verkligen hur bra som helst! Det bästa var ändå när Röyksopp spalade och både Robyn och Fever Ray(Karin Andersson Drejier) kommer ut och sjunger tillsammans med Röyksopp! Alla hoppade och dansade om vart annat medans låtar som "Poor Leno" och "Happy up Here" spelades.

Idag så kommer vi mest vara vid Annedalskyrkan och se Final Fantasy, First Aid Kit och Peter Broderick. Men först, PATRICK WOLF!

Klubbdag Way Out West

Igår var första festivaldagen på Way Out West och jag åkte in och löste ut festivalbandet och hängde med Oscar och Sanna till Annedalskyrkan. Vi såg Lonley Dear som var riktigt bra, satt längs fram på golvet och såg riktigt bra.
Sedan var det meningen att jag skulle åka till Parken och så St: Vincent men råkade ta fel spårvagn och hamnade längst ute i Tynnered, mitt i natten och utan en fungerande mobil. Som tur var kom det en till spårvagn som gick tillbaka till Centralstationen, annars hade jag fått övernatta i Tynnered :(

Idag blir det BON IVER, BEIRUT, BAND OF HORSES, RÖYKSOPP och många många fler och jag är otroligt pepp!
Förhoppningsvis blir det några bra foton dessutom, nu när man får ha med sig kameran in, hehe.

Farväl Falkenberg, Hej Hönö!


Paret Mr och Mrs Retsticka välkomnade mig hem till deras hem idag. Det har spelats tvspel, ätits chips och tagits promenader längs havet. Imorgon börjar Way Out West och trots en jobbig förkylning så tror jag ändå att jag ska försöka hitta till St: Vincent, eller bara springa runt i Göteborg en stund.

Falkenberg

Polaroid från dagens utflykt till havet. Är nere i Falkenberg och umgås med Erik. Havet är nog det vackraste jag sett.

Harsyra

Jag och Mr Karner bestämde oss för att ta en promenad ute i det fina vädret. Knappt 1 km i från där vi bor så finns det ett litet naturreservat där man har låtit naturen växa ostört. I vissa delar av skogen så finns det som små fält där det växer tätt med harsyra. En av de finaste växterna jag vet.

Reflektion

Var med finaste Maria igår. Gick ute i skogen och bakade chokladmuffins :)

Mika på Sollerön

Vi åt en 2 timmars lång frukost och bara njöt. Té, smörgåsar, fil, ägg, kantareller, nyplockade hallon som avrundades med en kopp kaffe. Och Mikas softishness såklart!så köpte jag nya lila skor.
Vi gick ner till Bäcksta och såg ut över sjön. Sedan åkte Mika hem. Nej, det får bli ett Stockholms besök snart så man får se henne igen :D