Hallon

På Onsadgen så kom Mika ändå från Stockholm och hälsade på mig och Oscar här uppe i Dalarna. Första natten sov hon hos mig och vi tittade på film och åt pizza medans andra dagen så åkte vi hem till Oscar och träffade hans flickvän och plockade hallon. Gott var det!

Pyssel och städning

Just nu så håller jag på och städar mitt rum då Stockholmsvännen Mika kommer över på besök imorgon och stannar några dagar. Ser verkligen fram emot det! :D

Förövrigt kanske ni ser att det är lite ändringar på bloggen. Vissa är fortfarande bara temporära(t.ex. headern) så ingenting är riktigt klart än.

Och en annan nyhet.......I september kommer jag äntligen kunna köpa en ny kamera nämligen en Canon 5d mrk II inklusive ett 24-70 mm objektiv. Jag ser så framemot det!

I've gone crazy, couldn't you tell. I threw stones at the stars but the whole sky fell.

Några polaroider. Den sista fastnade dock i kameran och blev "förstörd". Lite höstkänsla i luften enligt mig.

Sister in red

Fotade syster. Jag väntar fortfarande på att det fina vädert att det ska komma tillbaka. Plötsligt blev allting så höstaktigt.

Smoke

Jag lyckades  laga mitt photoshop och blev väldigt glad!

Fotot är i från i Onsdags då jag Ocsar och Gwen gick ner till Orsa Yran för att kolla på loppis och träffade på min gamla klasskamrat Erik.

Aj aj aj

Så kraschade mitt photoshop, och precis när jag höll på med några foton. Ska försöka fixa det imorgon. Bleh.

Godmorgon

Det är tre minuter innan jag ska åka till jobbet och det är ett otroligt tråkigt väder ute. Önskar att jag kunde stanna hemma resten av dagen, läsa och dricka massvis av té.
 

Inka

En tom eftermiddag och en eyeliner kan sluta på detta viset.

Sollerön

Under fredagen så åkte jag, Karin och Hanna hem till Oscar ute på Sollerön. Vi bakade paj, hoppade studsmatta, titta på Muminavsnitt till klockan 03.00 på morgonen. Så enkelt men så fint.

Prästkragar


Äntligen har jag Polaroidfilm igen. Denna gången ska jag snåla med den så pass mycket jag bara kan!

Oväder

Idag var det riktigt oväder. Åskan slog ner knappt några hundra meter ifrån oss och när jag var ute och fotade regnet kände jag hur marken vibrerade efter nedslaget. Riktigt maffigt!

8 Juli:Regnpromenad

Jag gick ner till Orsayran (Svergies "största" festival för gatumusikanter). Tyvärr så regnade det något så förfärligt att gatorna stod tomma och den enda musiken som hördes var från en närliggande pizzeria som spelade Rix FM på högsta volym. Istället så träffade jag lite vänner och hittade några fina ormbunkar.

Promenix i Maj


Brevvänner

Jag är så dålig att uppdatera, men det beror mest på att jag spenderar ca 10 timmar på jobbet varje dag så när jag kommer hem är jag knappt kapabel till att ens laga lite mat till mig själv. Så jag äter godis istället och börjar må illa. Och så var den onda cirekln igång...

Men iaf!
I Tisdags så träffade jag en av mina brevvänner in real life och jag måste säga att det var otroligt kul! Jag gick runt i flera dagar innan och oroade mig för att Sabina skulle bli besviken när hon träffade mig eller att jag skulle skämma ut mig, men när vi v'l träffade varandra så hade vi verkligen riktigt riktigt kul! (och så är hon otroligt söt!)

Brevvänner är nog bland det finaste man kan ha. Verkligen.