LONDON:det mestaSådär, äntligen klar med fotona. Jag har minst 300 till, men de får lagras och speras till en annan gång. London var otroligt fint, och om ni har chansen så ÅK DIT.

LONDON:resan dit

Här kommer lite foton från Londonresan. Det var så otroligt fint där, verkligen verkligen! Åh jag vill verkligen åka dit IGEN!
P.g.a. att det var så fint där så tog jag väldigt många foton....så många att jag inte kan ladda upp alla i ett och samma inlägg. Så här kommer resan dit och när vi väl kom fram!

NU DRAR JAG TILL TÉLANDET aka LONDONNu sticker jag till London med min klass och ska dricka té, kidnappa drottningen och bada i Themsen, nu blir det inte några inlägg förrän på Söndag då jag kommer hem!

Men tills dess, godmorgon, godmidddag, godkväll och godnatt! :D
(gammalt foto från i somras)

Sju sortes kakor-presentation

Så är projektarbetet klart och här kommer en liten presentation av slutresultatet!

Sunrise, sunset, swiftly go the days.


Idag satt jag och tittade hur solen sakta gick ner och försvann.

As cool as the pale wet spring


Idag såg jag första tecknet på liv hemma hos mig, videungar på träden. Våren är äntligen påväg <3

Kompliment färger
Och snart får jag min nya Polaroid slr 690 kamera i brevlådan <3

Dansande äpplenIdag tog jag mina sista foton för mitt projektarbete så nu är det bara redigering kvar. Detta firade jag med att jag äntligen lyckades sätta ihop min första men fula GIF animering(men som ändå kanske är lite charmig).

Puder som snö, snö som puder


Och här i Dalarna så bara snöar, och snöar och snöar det. Ska tydligen komma 2 dm under det kommande dygnet. Jag är verkligen fascinerad av att snön aldrig tycks ta slut. Men vacker det är den! Syster och jag tog en liten vända utomhus och fotade.

Läste dessutom att söderut i landet så har de första snödropparna tittat fram :)

and we share a cup of teaHjärtansfröjd
Så har jag bytt projektarbete IGEN. Nu är temat "7 sortes kakor" och inom tre veckor skall allt vara klart. Kaka 1 är klar så nu är det bara 6 stycken kvar. Jag har dock en välplanerad planering så om jag sköter mig ska det hela gå vägen.
Jag köpte citronmellis och lite morötter som dekoration(detta är bara en test bild så resultatet får ni se senare).
Jag älskar verkligen kryddan citronmellis, den luktar otroligt gott samtidigt som den är formad som små hjärtan.
Plantan står nu i mitt fönster och väntar bara på att få en liten kruka runt sig, så nu kan jag gå upp varje morgon och krossa ett blad så lyckar det citron i hela mitt rum.

Det bästa med fotosessionen var att jag fick äta upp morotskakan när jag var klar :')

123 GUL!
Under de senaste veckorna har jag fått en förkärlek till färgen gul, troligtvis mest för att jag saknar både solen och tussilago(en tussilago två tussilagisar?lagosar? lagas? Svårt det där med grammatik).