Feather

Snart är det bara två veckor kvar innan de flesta arbetsproverna skall vara inne. Längtar till den dagen då allt är skickat och klart så jag kan pusta ut litegrann. Puh.

RefinedRedigerande av foton+té+en hel del experimenterande i Ps, så woops försvann en hel dag.
Modell: Masaiprinsessan Anna!

English
Editing of photos + tea + a lot of experimentation in Ps and suddenly the whole day disspeared!
Model: Anna


Bland htmlkoder och stilmallar


Jag hade sådan otur att jag fick lov att göra om hela min design från början (börjat ångra att jag inte valde webbdesign i gymnasiet som induviduelltval nu i efterhand).
Men i alla fall. Lite nytt, lite fräschare och förhoppningsvis kommer jag ha fixat alla buggar tills imorgon.
Tillsvidare får ni ett smakprov på en av fotosektionerna jag hade igår i studion tillsammans med Maria, Helena, Linnéa, Martin och Anna.

English
I had such bad luck that I had to redo my entire design from scratch (started to  regret that I didn't chose to study web design in high school).
Anyways, hopefully I'll fixed all the bugs until tomorrow.
Furthermore you'll get a sample of one of the photo sections I had yesterday in the studio with Mary, Helen, Linnéa, Martin and Anna.


Café

Liten fotosektion med Alva!
(Btw. som ni ser så är min design helt knasig, och detta beror på att jag råkade radera den och hittar inte dokumentet jag sparade stilmallen i. Kommer försöka lösa detta under kvällen. Suck.)

English:
Small photo section with Alva!
(Btw, as you can see my design is completely wacky, and this is because I happened to delete the html frame and can't find the document I saved the stylesheet in. Will try to resolve it during the evening. Sigh.)

Hemma

Nu är jag hemma efter en veckas äventyr i Sigtuna och Uppsala. Tåget hem blev försenat p.g.a en häftig snöstorm och jag önskar så att detta verkligen är vinterns sista krampaktiga försökt innan den tillslut ger sig.
Har haft det otroligt kul i Uppsala tillsammans med Maria och Sara. Så här kommer en liten sumering av de senaste dagarna i bilder, eller i alla fall de jag orkade fixa till.

Vardagsplock

Några väldigt vardagliga foton från i Lördags då jag, Linnéa och Oscar bilade till Falun och hade en väldigt spontan fika med Ellinor. Jag är extremt seg med att uppdatera nu då jag är i Sigtuna och hälsar på Sabina på hennes skola. Jag hinner knappt öppna datorn eller ens kolla mobilen då det hela tiden görs någonting. Kommer med en rejäl uppdatering snart!

English:
Some ordinary photos from last Saturday when I, Linnéa and Oscar drove to Falun and had a very spontaneous picnic with Ellinor. I'm extremely tough on updating though I'm in Sigtuna and visiting Sabina and her school. I barely have time to open your computer, or even check my cellphone though I've always have something to do. Comes with a hefty update soon!

Solsken

Idag så var det ett helt fantastiskt solsken inne i vårt hus, men tyvärr hade jag ingen annan att fota på än mig själv, så ni får ursäkta massupplägget med foton på mig, haha! Upptäckte dessutom att jag har en del läsare utanför Sverige så jag från och med idag kommer det finnas en översättning av texten här på bloggen!

English:
Today it was a beautiful sunshine inside our house, but unfortunately I had nobody else to shoot at than myself, so please excuse the mass approach of photos of me, haha! I also discovered that I have some readers outside Sweden, so I from now will there be an english translation of the text!

En liten samling av polaroidfoton

Polaroidfoton från i år som bara legat på skannern och samlat damm. Så ikväll bestämde jag mig för att skanna in dom så jag äntligen kan sätta upp dom på min polaroidvägg.
Jag älskar hur oförutsäg bara polaroidfotona är. På ett fotot lutar färgrna åt lila då på ett annat, men med samma motiv, så är färgerna gröna(t.ex. på de två fotona på trädet). Skall spara resten av filmen till våren och sommaren om jag inte lyckas få tag på mer innan dess.

En hyllning till de återkommande molnen

I Onsdags såg jag årets första vita, fluffiga moln segla förbi på himlen. Som jag har saknat dem!
Därför får detta inlägg bli en hyllning till alla moln där ute som äntligen kommit tillbaka efter 5 månaders frånvaro.
Hurra!
(Model:Alva)

Helena II


Helena II.
Har tillbringat dagen med Twin Peaks tittande, första utflykten med spark på kanske 5 år, äta muffins och lite tecknande. Inga stora äventyr, men rätt nöjd ändå.