Beach III


Sista uppladdningen med Helena vid stranden.
Igår fick jag väldigt glada nyheter då jag kommit in på Hellidens linje med Grafisk Design! Så om jag inte kommer in på Gamleby eller någon av de andra utbildningarna jag sökt så flyttar jag till Tidaholm i höst! Yey! Så skönt att ha någonstans att ta vägen, att jag faktiskt är garanterad en plats någonstans i höst!
Imorgon skall jag fota en hel hög med människor inför St: Mikaelskolans gymnasiebal och även titta på när studenterna anländer till balsalen.

Last upload with Helena at the beach.
Yesterday I received some very good news though I
received an answer from one of the schools I've sent worksamples to, and they have accept me! I'm so happy!
Tomorrow I will shoot a whole bunch of people to St. Michael's school prom and also watch the students as they arrive to the ballroom.

Beach IILite fler foton på Helena.
Förresten, glömde att berätta att jag har blivit intervjuad! Man kan läsa intervjun här.

Some more photos of Helena by the beach.
Btw, I forgot to tell you that I've been interviewed! If you like you can read it here.

Beach I

Helena vid Orsasjön.

Summer Feet


Saffransglass och t-shirt väder. Som vi väntat.


Ms Flour


Provade på en liten annan typ av redigering. Lägger upp fler lite senare!

Besökte Gamleby Fotoskola i Måndags. Kan inte säga annat att skolan verkar helt underbar. Imorgon blir det en sväng till Sthlm och inlämnandet av de allra sista arbetsproverna för i år, nämlingen till Nyckelvikskolan.  Sedan är det bara väntan på svar kvar. Olidligt spännande må jag säga!

Yummy yummy (video)Om att göra en Dale Cooper.

Lycka i regn

Väldigt mycket regn.
Den stora nyheten är att jag äntligen är klar med alla arbetsprover(Nyckelvik-Grafisk Illustration var det allra sista jag blev klar med). Det går inte att beskriva lättnaden. Unnade mig att köpa Madmen första säsongen på dvd bara för att fira att allt är klart. Har jag någonting att göra när jag tar tåget ner till Gamleby på Söndag! Hehe.

Very heavy rain.
The big news is that I finally have finished all the work samples (Nyckelvik-Graphic Illustration was the very last thing I finished). Such a relief. Allowed myself to get the
first season of Madmen on DVD to celebrate that everything is set. Hehe.

Om inlägg

Längtar extremt mycket efter att ha en riktigt fotosession, har flera idéer jag verkligen vill genomföra nu. Tills dess får ni nöja er med lite vardagsfoton från de senaste dagarna. Jag har kommit fram till att små, men betydligt fler, uppdateringar med vardagsplock kan vara lika mycket värda som en större uppdatering så länge de håller ungefär samma kvalité bildmässigt. Dessutom, det är ju mycket roligare att få fler uppdateringar i veckan än att behöva vänta ca 6 dagar innan nästa uppdatering, i alla fall enligt mig. (ni skall veta att detta har varit och är ett dilemma för mig då jag ofta tvekar på hur inläggen skall vara upplagda).
Synpunkter är väldigt välkomna!

Polaroid

Några av de senaste polaroidfotona. Alla på Maria är egentligen misslyckade(speciellt sista som jag t.o.m. fick lov att klistra över med en stjärna på p.g.a. en viss haka, haha!).

Idag skulle vi egentligen ha bilat till Sthlm och träffat Mika, men lyckades inte hitta någon säker parkeringplats att parkera bilen på så då fick det lov att ställas in. Ack.

Some of the most recent Polaroid shots. All the ones of Maria are really failed (especially the last one that I even had to paste over with a star, haha!).

Today we would had gone to Stockholm and met with Mika, but though we couldn't to find a safe parking spot to park the car we had to cancel it.
Puh.

Urban Explorer°Greenhouse°II


Part II.

Förövrigt är jag i Gävle just nu och hälsar på min bror/vän Oscar. Gräset är grönt, himlen är blå och måsarna skriker högt uppe i skyn och jag skall alldeles strax ut och ta en cykeltur i det underbara vädret. Vi var även på kroki igår vilket var riktigt roligt(önskar att det fanns lite mer liknande sysselsättningar i Dalarna, ack).

Förresten, den 17:e maj ska jag ner till Kalmar och gå på intervju för Gamleby Fotoskola! Några fler som har sökt/ska dit?

I am in Gavle right now and visiting my brother / friend Oscar. The grass is green, the sky is blue and the seagulls scream high in the sky and in a moment I'll out for a ride on my bike. We also went to a croquis lesson yesterday which was really fun (wish there was a bit more similar pursuits in Dalarna. Puh).

Urban Explorer°Greenhouse°I

Alva-Lou. Abandoned greenhouse.