Together we'll survive the winter


Erik.
Vintern har anlänt till Tidaholm och hela världen går i olika nyanser av vitt. Jag räknar dagarna tills på Söndag då jag äntligen tillåter mig själv att baka lussebullar och dricka glögg(vägrar att tjuvstarta innan advent).

Prima Ballerina IIMer foton på en prima ballerina.

Prima Ballerina ITvå veckor som har stått helt still. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle fota under Mark Kozelek konserten jag pratade om i senaste inlägget, men när vi väl kom dit så glömde jag som helt bort att fotografera då lokalen blev knäpptyst så fort Mark steg upp på scenen. En magisk tystnad fyllde rummet och vart enda litet ljud som inte kom från musiken skar som rostiga knivar genom luften. Sedan kom ett förbannat långt lov då jag åkte hem till Dalarna och inte var kapabel till att göra någonting överhuvudtaget förutom att längta och längta och längta efter världens finaste pojke.
Men nu är jag tillbaka till skolan och har både satt igång med skolarbete och kan äntligen presentera lite foton som jag tog på Alva under lovet(det enda kreativa jag gjorde, puh).