Followed by lights


Helgen tillbringades i Göteborg med Maria och hennes vän Alice. Det hanns både med klubbande, konsert, teaterbesök och TPkväll.

Och igår var det valvaka. Jag kan inte säga mer än att jag är frukansvärt besviken och de som röstade på SD borde skämmas ögonen ur sig. Det dena positiva under hela valvakan var att MP procentuellt ökat betydligt jämfört med förra valet och att det nu finns en chans att alliansen måste samarbeta med dom. Vad som än händer måtte inte SD bli ett vågmästarparti.

Lost Mermaid

Model: Alva

Lonesome houses and their ghosts IIProvade att göra några av fotona från fotograferingen med Alva svartvita.

Idag så besökte även klassen en reklambyrå i Skövde. Blev glatt överraskad när jag såg att denna reklambyrån var den som framställt Dalatrafiksreklam och annonser. Kände mig plötsligt som hemma i Dalarna igen med alla broschyrer och affischer på Dalatrafik hängades i lokalen.

Lonesome houses and their ghosts
Ännu ett av de övergivna husen hemma i Orsa. Modell Alva Lou.

Nu har skolan äntligen börjat och hittills har det vart allt annat än tråkigt. Förutom mitt otroligt fräscha rum och det fantastiska slottet(visar foton litet senare) så verkar min klass både rolig och kreativ. Efter ca 1 vecka, enbart bestående av information börjar jag bli riktigt taggad att få riktiga uppgifter att hugga tag i. Har dock redan fått ett par mindre läxor som jag skall fixa nu till helgen. Det är så fantastiskt många nya, underbara intryck att jag nästan har litet svårt att sova på kvällarna.
Imorgon skall vi utforska Skövde och se hur civilisationen utanför Tidaholm ter sig.