HELSINKI


Här kommer ett litet utdrag av de fotona jag tog i Helsinki. En fin, men kall resa. Det bra med Helsinki är dock att den är perfekt för design, konst, mode intresserade att besöka då de nästa år blir världens designhuvudstad, så det fanns massa kartor där de prickat ut alla "kreativa" affärer, resturanger, byrår och muséer. Bilden ovan är en installation som hängde mellan några byggnader i centrum. Så himlans påhittigt och kul.
En fin liten sketchbook jag köpte i en mysig liten Bok & Konst affär.

Världens godaste choklad. Aldrig druckit något så fantastiskt förut. Wow.Utsikten från hotellet.

Helsinki var underbart.

RUSH

Jag är hemma från Helsinki, men har under de senaste dagarna jobbat i ett streck för att bli klar med den sista, stora presentationen för skolan. Men nu är det slut och inom de närmaste dagarna kommer jag ladda upp foton från Helsinki. På fredag slutar jag skolan, tar mina prylar och flyttar hem till Dalarna över sommaren. Det känns förjävligt tråkigt att sluta skolan, men mitt i all sorg försöker jag fokusera på framtiden och hösten. 

Detta är i alla fall en av bilderna/fotona som jag hade med i presentationen, och det slår mig gång på gång att min pojke har nog världens vackraste leende.

S P R I N G A L E R T

Först och främst så vill jag välkomna all ni nya som droppade in här för några dagar sedan. Jag hoppas ni kommer trivas här på min blogg.
På söndag åker jag iväg till Helsingfors med klassen i några dagar. Vi har fortfraande inga direkt planer vad vi skall göra där, mer än att besöka designmuséet, men jag antar att det gör det mer till utav ett äventyr. Annars så kan jag berätta att kommande uppdateringar kommer bli lite annorlunda än vad jag brukar då jag har lite överaskningar till er.

First I want to welcome to all you new one's who dropped in here a couple of days ago. I hope you'll enjoy your visit here. Second, next Sunday(this week) my class will go to Helsinki a couple of days. Third, the upcoming updates will be a little different than my previous ones though I have some suprises for you.