One Day In LundÅkte till Lund och blev förälskad i en av de vackraste småstäderna jag någonsin sett. Fikade med Petter, Daniel och Erik på ett hemligt mormorscafé och promenerade runt i ett höstigt slottlandskap.

Saturday I went to Lund and fell in love with one of the most beautiful towns I have ever seen. Had coffee with Peter, Daniel and Erik in a secret grandmother cafe and walked around in a castle autumnal landscape.


Natural light
Naturligt ljus när det är som bäst.

Objektivet gick inte att laga. Så frukansvärt trisst. Det har ändå hängt med mig sedan 2 år tillbaka så det kändes en aningen lumpet att behöva ge upp det. Har dock bestämt mig för att bygga om objektivet till något supercoolt, typ en mugg med reflekterande ljus, kanske göra fotoexperiment med ljusbrytningar eller en fiffig robot. 


Last Summer Breeze


Utan objektiv(ligger på lagning just nu), extremt mycket skolarbete och frivilliga projekt blev det plöstligt lite tomt här på bloggen. Hoppas, hoppas, hoppas på att få objektivet lagat snart så det blir lite mer fart på fotograferandet igen.

Idag kom höstvindarna och jackan blev mer utav ett måste än ett frivilligt tillval. Bläddrade igenom mina foton och insåg att jag glömt visa er dessa foton jag tog i början av sommaren med Alva. Känns som en evighet sedan. Så här ger jag er sommarens sista suck.