RECORD STORE DAY
Först en solig promand med Amanda för att sedan fortsätta med en Philip som hälsade på här i Malmö under Record Store Day. Vi gick till Rundgång(Malmös och kanske Sveriges bästa skivbutik) och trängdes med folket som letade bland vinylbackarna. Jag köpte ingen vinyl då jag redan fyllt min kvot för denna månad, men Erik köpte Friendly Fires senaste vilket var 100% värt.

A BIG DAY


Igår var en stor dag, kanske en utav de största dagarna någonsin. Igår var dagen då jag fick reda på att jag kommit in på HDK! Och om allt går bra så kommer jag flytta till Göteborg nu i höst! Så lycklig att jag får magont.
Sedan 5 år tillbaka har det varit en stor dröm för mig att få flytta till Göteborg, och det känns så overkligt nu när det kommer att ske. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag kommit in på Designprogrammet på HDK. Känns fortfarande som en omöjlighet. Det var ändå 230 som sökte.

Erik och jag gick och firade i det fina vädret med tårta/paj/läsk och promenad bland Malmös blomstrande träd.

Matching - You

Jag har bara en sak att konstatera, det finns väldigt många tjusiga, välklädda, tokiga, matchande par i Sverige.
Det har vart ett väldiga roligt projekt med mycket positiv respons från både okända som vänner. Jag kan då säga att jag är verkligen sugen på att fortsätta göra fler projekt i framtiden.

Här är ett urval ur de jag tyckte var lite extra matchiga:Isabelle och hennes pojkvän Christian. Tjusiga eller hur?

Min avundsjuka gällande Ellen och Linus tröjor är stor. Helt galet fina.


Detta suddiga, dock hybermatchande foto har Regina och hennes pojkvän tagit.


Även fina Annika Backström skickade in ett bidrag. Älskar gifen.

 

Tada, Miriam och hennes matchande hundar!

 

Detta är faktiskt ett av mina egna foton från i höstas då jag, Erik, Daniel och Petter fikade i Lund. Det var inte förrän efteråt som jag upptäckte hur väl de matchade varandra, som om dessa tre pojkar växt upp tillsammans och varvat varandras klädstilar och hår. (Notera hur väl Erik matchar duken.)

Emy och hennes man Patric har vart tillsammans i 15 år, och har dessutom blivit lika som bär. Eller hur?

Food

Medan jag väntar på att lite fler matchande par/vänner/syskon skall skicka in sina matchningar(bara en vecka kvar nu!) så lägger jag upp lite foton av något av det allra viktigaste och bästa jag vet, mat. Jag och Erik brukar i genomsnitt testa på ca 5 nya recept i veckan vilket har gjort att jag blivit lite mer kulinarisk och medveten om att äta bra. Mitt nuvarande mål är att jag i framtiden skall ha en egen kryddträdgård där det skall växa koriander, timjan och basilika så att man bara kan ta för sig av smaker när man behöver en liten smakhöjare. Nu vet ni det.