Frozen hands and summer heat
Efter att ha glömt vantarna hemma och senare under dagen fått promenera hem i frätande kyla, för att komma hem och spola fingrarna under hett vatten för att få tillbaka känseln, så är längtan efter vår ganska stor. Här är några analoga fotografier från i våras/somras. Synen av dessa värmde upp mina händer nästan lika bra som rykande kranvatten.

Saker jag gör i skolan / Things I do at school


Då jag haft det ganska stressigt med inlämning av arbetsprover under den senaste månaden har kameran fått stå på hyllan. Men istället tänkte jag visa några av de ting jag gör under skoltid och även egna projekt. T.ex. kaninen här ovanför som jag sålde som vykort under min skolas julmarknad. Om man vill kan man köpa vykort och prints här.

Jag går Östra Grevie - Grafisk Design i Skåne. En riktigt fin folkhögskola som är extremt seriös och utvecklande trots folkhögskoletiteln. Jag kan dock önska att den låg någon annastans än Skåne, men det är en annan historia!

Jag tecknar en hel del. Jag älskar stickade tröjor och mönster är ett ständigt återkommande motiv. Så mediterande att teckna mönster och små, små streck.

Sedan så är jag väldans intresserad av typografi, och här är mitt alldeles egna typsnitt. "Saft" är dess namn. Då jag har tid över så försöker jag färdigställa typsnittet till ett "riktigt" typsnitt. Så snart kan jag skriva med typsnittet i le datór.

Leker runt lite hur jag vill med foton och typografi.

Detta är min och klasskamraten Kajsa-Lisas skräckfilmsposter. Screentryck när det är som bäst.

Sedan gör vi en hel del broschyrer. Roligt men tidskrävande som attans.

Och så avslutar jag inlägget med ett enkelt självporträtt. Jag hoppas ni fått ett litet mer humm om vem jag är och vad jag sysslar med när jag inte fotograferar. Jag kan nog utfattas som en aning hemlig av mig då jag sällan uppdaterar och är fåordad i mina enstaka texter. Men jag kan lova er att jag är ganska snäll och inte alls särskilt hemlig. Om ni är sugna att se mer så gå gärna in på nirdie.blogspot.com, min andra lite mindre utforskade blogg.

Acid
När "örtbad" liknar mer utav frätande syra.

Wish for snow


Min önskan om att få uppleva ett snöfall hemma i Orsa innan jullovets slut gick tillslut i uppfyllelse.