Paris II Monet's Gardens

 
Andra dagen i Paris cyklade vi till Monets trädgård (fler foton visas sen då de flesta fotona jag tog var analoga) där mitt trädgårdsbegär bara växte sig starkare bland alla rosenbuskar och bambuträd. På kvällen så träffade jag min franska vän Tiphanie för första gången IRL (för er som har följt bloggen ett tag så vet ni att jag har samarbetat en hel del med Tiphanie och gjort flera analoga projekt med henne. Dessa kan ni läsa om här). Vi drack öl vid kanalen och bara tog det lugnt. Bra dag.   
 
This post is for you Tiphanie! 
 

Rum


Medan halva vänskapskretsen var på Hultsfred möblerade jag om mitt rum i Dalarna. Blev nästan som en ministudio. Nöjd.

Paris I


Första morgonen i Paris. Vi vandrade runt i Montmarte, trängdes bland turister, frekvent kartläsning och lät regnet ösa ner över oss. Jag tror vi gick runt i Paris i 7 timmar innan vi gick tillbaka till hotellet och sov 3 timmar av ren utmattning.

Night in ParisEfter Berlin så har allting gått väldigt fort, så fort att jag helt glömt bort att berätta att jag nyss besökte Paris med Erik. Första kvällen åt vi kvällspicknick framför Eiffeltornet och fattade knappt att vi var i Paris.

I totally forgot to tell you about my trip to Paris with Erik. The first night we had picnic infront of the Eiffel Tower.

La SardinaIbland så händer det, men väldigt sällan, att det plingar på dörren och det dyker upp en riktig överraskning som dessutom visade sig vara gratis. För ett tag sedan hörde http://www.lomography.com/ av sig till mig, och vips dök La Sardina kameran upp. När jag väl tagit rullen så kommer det finnas en liten intervju med mig och mina foton på deras hemsida.
Är fortfarande helt tagen av hur fin kameran är. Så nöjd!

Yesterday I received a little surprise, a La Sardina Lomocamera that lomography.com sent me. So lovely!