Matching

När man bor tillsammans med någon och umgås varenda dag kan det lätt hända att man adopterar vissa sätt att röra sig, tonlägen, fraser eller varför inte bara något sådant självklart som klädsmak. Jag och Erik har flera gånger fått höra att vi matchar varandra, både medvetet och omedvetet från vår sida(vi blev bland annat intervjuade av City på en konsert pga av våra matchande kläder, dock ej planerat). Så när jag väl gick igenom våra garderober upptäckte jag att vi faktiskt har en heldel liknande plagg. Vissa hade säkert blivit en aning skrämda över den till synes icke existerande individualiteten, men jag kunde inte låta bli att le åt likheterna.

Så jag tänkte fråga er en sak:
Om ni har en vän, partner, kompis, syster eller bror som ni matchar med så ta gärna kort på det och skicka till mig,
så lägger jag upp ett litet fint inlägg till er alla matchande människor. Det hade vart så roligt att se fler matchande personer!

English:
When you live together with someone you might find yourself, unconsciously, adapting yourself to eachother.
It might be gestures, matching clothes or phrases. I and Erik discovered that most of our clothes are matching eachother. Some might find it repulsive, but I think it's cute.

I got an idea. If you have a friend, boy/girlfriend, sister or brother whom you're matching with, please send me a photo of you two standing together with your matching clothes. Then I might make a post with your photos of your outfits.


Send me your photos to:
amanda.berglund@live.com

The last day with Daniel


Förra veckan flyttade Daniel till London för att påbörja ett nytt äventyr. Det kändes riktigt sorligt, trots att jag vet att han kommer trivas som tusan i storstaden. Daniel kom att bli en av de personerna jag och Erik hängde mest med under hösten och vintern här i Malmö, och han kom att bli en av de få anledningarn som gjorde att det kändes okej att fortsätta bo i Malmö efter en ett halvår av sura gubbar, vresiga tanter, rån och brutala mord med ca 500 meters radie ifrån lägenheten.

Sista dagen vi hängde med honom var så minnesvärd. Planen var i princip att åka ut till ett ställe vi inte besökt innan, bli kalla och blöta för att sedan åka hem till mig och Erik för att äta chokladsemla. Och visst gjorde vi det. När vi väl kom tillbaka till lägenheten var våra fötter så frysna att vi tre fick lov att tappa upp vatten i badkaret och bada våra fötter så att det skulle återfå sin normala temperatur. Och aldrig har en chokladsemla smakat så gott.

Jag avslutar detta inlägg med att säga: Lycka till Daniel, vi saknar dig redan, och så ses vi snart i London. :)


Goodbye Daniel and good luck.
<3