HARD WAX
Jag kommer alltid att längta tillbaka till Hard Wax Records i Berlin. För mig som i smyg drömmer om att starta en klubb/dj:a var detta en guldgruva. Singlar, remixar, alternative takes, allt fanns. Gang Colours EP från förra året och en singel med Geogre Fitzgerald fick följa med mig hem till Sverige. Båda finns på Spotify för den som är nyfiken.

Berlin II


Många av annonsplatserna i Berlin hade blivit ersatta av budskap, målningar eller graffii. Denna var strax utanför det Hostel jag och min klass bodde på.

Under sista dagen av Typo så fick jag äntligen se en av mina absoluta favoriter inom grafisk design och typsättning, nämligen underbara Jessica Hische. <3<3
Finaste ettiketterna, och innehållet smakade riktigt gott.

Berlin IIgår morse anlände jag tillbaka till Malmö efter en vecka i Berlin. Det kan ha varit den bästa resan jag någonsin gjort, utan att överdriva särskilt mycket. De första dagarna besökte vi Typo Berlin, en mässa som är likvärdigt med Hultsfred/WayOutWest fast för grafiska designers och typografer och med föreläsare istället för konserter. Kände mig ganska viktig när jag gick runt med namnskylt. Mer foton kommer under de kommande dagarna.

Free
Insikten över att jag aldrig mer kommer behöva göra arbetsprover är en sådan extremt stor lättnad. Jag vågar äntligen sitta på biblioteket en hel eftermiddag och läsa utan att känna mig stressad eller ge mig själv dåligt samvete över att jag slösar tid på oviktiga saker. Resten av kvällen skall jag göra saker jag längtat efter såsom att teckna typsnitt, lära mig något nytt och kanske läsa litet ytterligare.

På Torsdag och en vecka framåt kommer jag befinna mig i Berlin. Jag och min klass skall bland annat besöka Typo Berlin 2012, en stor typografimässa där Jessica Hische skall föreläsa. Hoppas på att komma tillbaka med flera rullar film och några äventyr rikare.

2 days from now I'll be in Berlin.

Nowhere
Slutet av Mars.